НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

Участь у Всеукраїнському конкурсі правничої допомоги "Pro bono" продовжено до 15 жовтня

Національна асоціація адвокатів України за ініціативою Комітету з питань взаємодії з громадянським суспільством продовжує термін участі у Всеукраїнському конкурсі правничої допомоги "Pro bono". Конкурс спрямований на відзначення адвокатів, які добровільно та безкоштовно захищали осіб, яких зараховують до категорії малозабезпечених та інших уразливих верств населення.

НААУ проводить конкурс спільно з Благодійною організацією "Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги". Участь у ньому  можуть узяти адвокати, право на зайняття адвокатською діяльністю яких на момент участі в конкурсі не є припиненим або зупиненим згідно із Законом України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність".

Проект буде реалізовано в декілька етапів, на першому з них буде проведено відбір заявок на участь у конкурсі, а на другому – оцінювання поданих заявок та нагородження переможців.

Щоб узяти участь у конкурсі, необхідно до 15 жовтня 2020 року заповнити аплікаційну онлайн-форму за посиланням: https://forms.gle/oJu9N57SCWMW1rsa9

Умови участі у проекті

Координатор конкурсу: Комітет з питань взаємодії з громадянським суспільством, що діє в складі НААУ.

Голова Комітету: Місяць Віталій Петрович.

Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Телефон для довідок: +38(067)380-14-40.

Текст і фото підготовлені командою координатора комітетів НААУ.