НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

Тактичні вихідні дні разом з Комітетом зі спортивного права та фізичної культури НААУ

 

Комітет зі спортивного права та фізичної культури запрошує всіх охочих 29 жовтня 2022 року взяти участь у благодійному заході "Тактична медицина у воєнний час".

Відбудеться проведення тренувальних заходів фахівцями МНС із надання первинної домедичної допомоги, навчання правил поведінки при можливому ракетному обстрілі та евакуації поранених. Також буде можливість отримати основні навички поводження з вогнепальною зброєю.

Для досвідченних стрільців будуть мінізмагання з тактичної стрільби (помпова рушниця, АК, карабін, гладкоствольна зброя). Змагання зі стрільби будуть відбуватися за сумою балів із трьох дисциплін: практика, АК чи карабін, мисливська стежка.

Для допуску необхідно мати з собою чи орендувати на місці мисливську (спортивну) гладкоствольну зброю 12 калібру, помпову рушницю 12 калібру, карабін та набої до них (для рушниць 12 калібру розмір шроту - 7,5 – 9,0. Навіска до 28 грам).

Початок заходу о 09:30 год. на території Мисливсько-спортивного комплексу «Сокіл» (http://sokil-susk.com.ua), який знаходиться за адресою: вул. Мисливська, 55, с. Суськ, Рівненська область. На території комплексу є готель та ресторанний комплекс. Хто бажає зупинитися, можуть зв’язатися щодо питань проживання з адміністратором – +38(096)1515154.

Розмір реєстраційного внеску становить 700 гривень. Усі виручені кошти НААУ перерахує Збройним силам України.

Супутні витрати кожен несе самостійно.

Усіх, хто бажає взяти участь у заході, просимо до 28 жовтня 2022 року повідомити на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.