НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

Запрошення на курси «Internet Law Academy (Prof. David Levine)», «Business Law (Valery Loumber, esq.)» та «Drafting Contracts in English (Prof. Susanna Fischer)» із адвокатами і професорами права з США

Центр американських студій  запрошує адвокатів, юристів та юристів-інтернів Ради адвокатів Рівненської області взяти участь у практичних курсах «Internet Law Academy (Prof. David Levine)», «Business Law (Valery Loumber, esq.)» та «Drafting Contracts in English (Prof. Susanna Fischer), які проводять відомі адвокати, експерти і професори права з США. Навчання проходить у зручному форматі вихідного дня на платформі Zoom. 

1. Курс “Internet Law Academy” («Академія Інтернет-права»), (12-13 травня, 2023 року)

Цілі курсу:

  • Ви отримаєте глибоке розуміння європейського та американського права в Інтернеті (кіберправа).
  • Ви отримаєте навички, необхідні всім юристам у сфері електронної комерції та технологій (наприклад, яку пораду дасть адвокат клієнту щодо належних параметрів для збору даних від дітей через веб-сайт?).
  • Ви розвинете здатність приймати правильні юридичні рішення в динамічному та погано зрозумілому середовищі.
  • Ви опануєте навички письма, аналітики та усного мовлення, необхідні для того, щоб бути ефективним сучасним адвокатом.

Викладач:

Девід С. Левін — науковець Центру Інтернету та суспільства Стенфордського університету і професор Школи права Університету Ілона. У 2014-2017 роках він був дослідником Інтернету в Прінстонському центрі політики інформаційних технологій. Він також є засновником і ведучим Hearsay Culture, піонерського радіошоу на KZSU-FM (Стенфордський університет) і подкасту.

Досвід Левіна в галузі законодавства про комерційну таємницю та технологій дозволяє йому працювати експертом у Конгресі США, Білому домі та численних міжнародних організаціях. Як продуктивний оратор і письменник, Левін публікувався у провідних наукових журналах США і ЄС, ЗМІ та інтернет-порталах (включаючи Slate). Він є співавтором Information Law, Governance, and Cybersecurity (West 2019).

Левін працював у справах інтелектуальної власності, розваг, трудових та комерційних спорів у манхеттенських офісах Pryor Cashman LLP і Windels Marx Lane & Mittendorf LLP, а також як помічник радника корпорації у місті Нью-Йорк. Він має дипломи Корнельського університету та Школи права Університету Кейс Вестерн Резерв.

Реєстрація за посиланням:
https://www.cfasofficial.com/ua/specialized-courses/internet-law-academy

2. Курс “Business Law” («Господарське право»), (25 травня, 2023 року)

Цілі курсу:

  • Знанням базової і поглибленої термінології бізнес-організацій і корпоративного права;
  • Корисними юридичними фразами, які можна застосувати в повсякденній практиці;
  • Розумінням різних контекстів, у яких використовується термінологія комерційних організацій і корпоративного права;
  • Здатністю аналізувати складні юридичні документи (позовні заяви, записки, контракти та багато інших);
  • Підвищеною вільністю і впевненістю у використанні письмової та усної юридичної англійської мови;
  • Набір навичок, необхідних для складання іспиту TOLES (The Test of Legal English Skills).

Викладачі:

Адвокат Валері Лумбер має понад 20 років юридичного досвіду в Сполучених Штатах, включаючи досвід приватної практики, як штатний адвокат кількох федеральних суддів, як викладач права, а також як суддя. Він отримав ступінь доктора права в University of the Pacific – McGeorge School of Law (перший університет Каліфорнії).

Наразі Лумбер є партнером із судових спорів юридичної фірми Gavrilov & Brooks, офіси якої розташовані в Лос-Анджелесі та Сакраменто, Каліфорнія. Він має значний досвід апеляцій, судових процесів у справах про банкрутство, господарських судових процесів, складних федеральних цивільних процесів, прав кредиторів, неплатоспроможності, шахрайства, шахрайських переказів та інших навмисних деліктів. Крім того, Лумбер регулярно консультує колег-адвокатів щодо складних судових справ і навчає юристів з усього світу.

Реєстрація за посиланням https://www.cfasofficial.com/ua/specialized-courses/business-law

3. Курс “Drafting Contracts in English” («Складання договорів англійською»), (26-27 травня, 2023 року)

  • Ви вивчите ключову термінологію, необхідну для точного та чіткого складання договорів англійською мовою.
  • Ви вивчите всі основні типи англійських договірних положень.
  • Ви отримаєте навички, необхідні для офіційної організації вашого договору, пункт за пунктом.
  • Ви дізнаєтеся про найкращі інсайдерські поради щодо захисту вашого клієнта та пом’якшення договірних ризиків.

Викладач:

Професорка Сусанна Фредерік Фішер — досвідчена нью-йоркська і англійська адвокатка. Вона спеціалізується на договорах, цивільному процесі, авторському праві, мистецькому праві, медіаправі та кіберправі. Професор Фішер здобула юридичну освіту в коледжі Мертон Оксфордського університету, де отримала ступінь бакалавра в юриспруденції та Школу права Університету Вірджинії, де вона отримала ступінь LL.M.

Вона також навчалася в Прінстонському університеті, де отримала ступінь бакалавра з історії, з відзнакою.

Професорка Фішер п’ять років працювала адвокатом у Лондоні, Англія, у 5 Raymond Buildings, одній із найкращих юридичних фірм у англомовному світі. Вона представляла інтереси клієнтів у всіх рівнях англійських судів і трибуналів, включаючи Палату лордів. У Лондоні вона також працювала нічним юристом, надаючи юридичні консультації перед публікацією для News International plc, видавців The Times, The Sunday Times і Sun. Вона також викладала контракти в Лондонському університеті Гілдхолл. Пізніше вона три роки практикувала право інтелектуальної власності як юрист у двох престижних нью-йоркських юридичних фірмах Skadden, Arps, Slate, Meagher and Flom LLP and Paul, Hastings, Janofsky and Walker LLP. Зараз професорка Фішер викладає в Школі права CUA Columbus.

Реєстрація за посиланням:
https://www.cfasofficial.com/ua/specialized-courses/drafting-contracts-in-english-made-easy-2