НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

ААУ та ЮК "Arzinger" запрошують адвокатів регіону на Міжнародний форум у Львів

Дата події: 18-10-2019 09:00

Асоціація адвокатів України та юридична компанія Arzinger запрошують взяти участь у Міжнародному форумі – Lviv Criminal Law Forum, організований для обговорення актуальних проблем кримінального законодавства, практичних дискусій, обміну правових позицій та успішних кейсів адвокатської практики. 

Lviv Criminal Law Forum – це платформа для висвітлення та обговорення тенденцій судової практики, обмін думками щодо стратегії та тактики захисту в кримінальних провадженнях, особливостях співпраці зі слідчими органами, в тому числі новоутвореними та міжнародними, а також можливість зустрітися з колегами та познайомитися з провідними адвокатами країни.

Дата: 18 жовтня 2019 року (п'ятниця).
Місце проведення: Premier Hotel Dnister (м. Львів, вул. Матейка, 6).
Час заходу: 09:00 – 17:10.
Вартість участі для адвокатів області - 800 грн. за промокодом "РАР"

Спікери: провідні адвокати та досвідчені юристи, судді різних інстанцій, представники слідчих та правоохоронних органів, науковці та інші.

Програма та реєстрація за посиланням: https://www.uaa.org.ua/forumi-i-zahodi/lviv-criminal-law-forum-18-10-2019

Під час 3-х Сесій заходу відбудуться обговорення про:

право власності в рамках кримінального провадження (проблематика вручення повідомлень, передача арештованого майна на АРМА, проблематика статусу потерпілого та інших учасників кримінального провадження, повернення тимчасово вилученого майна);

- специфіка розслідування та судового розгляду окремих видів злочинів (вогнепальна зброя: тенденції судової практики, стратегія захисту у кримінальних провадженнях за ст.368 КК України, отримання виправдувального вироку, непоширені способи захисту в кримінальному процесі);

захист клієнтів при проведенні оперативно-слідчих дій ( НСРД/ОРД, спеціальна конфіскація, Інтерпол та міжнародна правова допомога).

Також учасників форуму чекає дискусійна панель, під час якої говоритимуть про судову реформу, статус захисника, наслідки скасування «правок Лозового», перезапуск правоохоронної системи та багато іншого.

Генеральний партнер – АО «Arzinger»
Експертний партнер – EQUITY Law Firm
Партнери: ЮФ «Gracers», MЮФ «Kinstellar», АО «БМФ Правова група», АО «Юскутум»

Якщо виникли запитання, звертайтесь за тел: + 38 067 239 86 90 або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.