НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

Адвокаток та жінок-суддів Рівненщини запрошують на навчання по «Soft skills»

Дата події: 15-05-2018 18:00

Громадська організація «Центр «Жіночі перспективи» у партнерстві із Асоціація жінок-юристок України "ЮрФем" та Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України запрошує адвокаток та жінок-суддів з Рівненської області взяти учать у навчальній програмі «Soft skills» для юристок».

Образ та репутацію сучасної професіоналки формують не лише фахові, технічні вміння, що базуються на спеціалізованих освіті та трудовому досвіді («hard skills»), а і так звані «soft skills» - особистісні якості та соціальні навички, котрі підвищують ефективність роботи. До них відносять вміння комунікувати, вміння поводитись з конфліктами, вміння та здатність працювати команді.

Навчальна програма складається із трьох модулів:
І модуль – Баланс особистого та професійного: психологічні аспекти (22-23 червня 2018 року)
ІІ модуль – Комунікація у професійному середовищі (20-21 липня 2018 року)
ІІІ модуль – Лідерство (10-11 серпня 2018 року)

Навчання проходитимуть у Львові в червні-серпні 2018 року. Кожен модуль триватиме 2 тренінгових дні. Участь у навчальній програмі є безоплатною, відбір буде здійснюватися на конкурсній основі, враховуючи регіональне представництво учасниць. Організаторами забезпечується проживання, харчування, проїзд в обидві сторони за наявності квитків на потяг (не вище 2-го класу потягів Інтерсіті чи купе або на автобус).

Заявку можна подати, заповнивши форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdN1SDhKpJVdGLqgqIY83ld6ypxq1iuk9DFzcy6fiSvMZiw0A/viewform

Останній день подання заявки на участь - 15 травня 2018 року. Учасниці, які будуть запрошені на навчання за результатами конкурсу, отримають повідомлення про організаційні та технічні деталі.