НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

В Одесі відбудеться форум «Медіація і право»

Дата події: 01-06-2018 09:30

Адвокатів Рівненщини запрошують взяти участь у IV щорічному форумі «Медіація і право», який відбудеться 1 червня 2018 року в Одесі. Захід присвячений обговоренню питань у сфері альтернативного вирішення спорів за допомогою медіації з безпосереднім залученням фахівців у галузі права (суддів, адвокатів, нотаріусів, юристів та науковців).

Теми, які будуть висвітлені на форумі: Нові можливості для нотаріусів: використання альтернативних методів вирішення спорів. Чому нотаріуси можуть бути провайдерами медіації? Нотаріат та медіація – перспективи розвитку в Україні. Медіація у спорах між спадкоємцями про розподіл спадкового майна. Медіація або врегулювання спору за участю судді. Відмінність процедур, доцільність та порядок застосування. Демонстрація процедури врегулювання спору за участю судді за новими процесуальними кодексами України. Застосування медіації в морських арбітражах світу.

Практична частина Форуму (воркшоп) містить наступні теми:
1.Застосування навичок медіатора у роботі адвоката (приклади з корпоративного спору та кримінальної справи).
2. «Серце медіації» - робота з інтересами та потребами сторін конфлікту/спору. Бізнес-Медіація. Вирішення спорів у сфері господарського права (приклади застосування медіації задля укладання договорів та медіація у спорах щодо невиконання та/або неналежного виконання умов договорів).

Доповідачами виступлять іноземні (Канада, Мексика) та українські експерти у галузі права та медіації.

Місце проведення: конференц-зал готелю “GAGARINN”, м. Одеса, вул. Гагарінське плато, 5Б, час: з 9:30 до 18:15.

Реєстрація є обов’язковою. Кількість місць обмежена. Зареєструватися можна, заповнивши заявку на сайті Української академії медіації: http://mediation.ua/post/event/iv-shhorichnyj-forum-mediatsiya-i-pravo або надіслати листа на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Форум проводиться Українською академією медіації спільно з Радою адвокатів Одеської області та Національною асоціацією адвокатів України, за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя», за інформаційної підтримки Асоціації адвокатів України, а також партнерів: Львівський центр медіації, ТОВ «Юридичне бюро Сергєєвих» та Юридична компанія AVG.