НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ
 РАДА АДВОКАТІВ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Рівне

До уваги адвокатів! РАРО організовує онлайн-заходи з підвищення кваліфікації адвокатів

Шановні адвокати, Рада адвокатів Рівненської області планує проведення з наступного тижня безкоштовних онлайн-заходів з підвищення кваліфікації адвокатів. Заходи будуть акредитовані Центром акредитації ВША НААУ. 

Порядок реєстрації у заході, проходження тестування та отримання балів

  • Порядок реєстрації у заході

У день заходу Вам необхідно буде пройти обов’язкову  ідентифікацію по QR-коду для підтвердження Вашої участі у цьому заході.

Для цього Вам необхідно буде зробити наступні кроки:

  1. Впевнитися, що Ваш смартфон може сканувати QR-коди. Якщо у Вас iPhone, Вам не потрібно нічого робити, - Вам буде потрібно лише сфотографувати QR-код камерою iPhone.
    Якщо у Вас смартфон на Android, перевірте чи є у Вас така функція. Якщо ні, то встановіть додаток для сканування QR-кодів. Наприклад, ось за цим посиланням QR code scanner, або будь-який інший. 
  2. Заздалегідь перевірте чи зареєстровані Ви у Центрі акредитації ВША НААУ. Для цього потрібно зайти на сайт cpd.hsa.org.ua та ввести свій номер мобільного телефону. Якщо Ви не зареєстровані, то обов’язково зареєструйтесь. Для цього на сайті Центру акредитації потрібно буде знайти себе у формі пошуку, вказати електронну пошту, мобільний телефон та підтвердити їх актуальність за допомогою кодів підтвердження, які система надішле на цю пошту та телефон.
  3. Процес ідентифікації по QR-коду відбуватиметься у день заходу наступним чином:

- на екранах пристроїв (ноутбуки, планшети, телефони тощо) на яких Ви будете переглядати захід з’явиться заставка з QR-кодом. Вам потрібно буде зісканувати (зчитати) цей QR-код Вашим телефоном.

- після сканування QR-коду телефон Вам запропонує перейти за посиланням, і Вам буде потрібно погодитись та перейти за цим посиланням, авторизуватись у системі за допомогою кода з смски та підтвердити участь натиснувши кнопку, яка з'явиться на екрані. У Вас на екрані телефону з’явиться повідомлення: «УЧАСТЬ ПІДТВЕРДЖЕНО», що і є підтвердженням Вашої ідентифікації. 

Після завершення заходу, Вам потрібно буде аналогічним чином пройти повторну ідентифікацію. Про вдалу повторну ідентифікацію у Вас на екрані з’явиться також повідомлення «УЧАСТЬ ПІДТВЕРДЖЕНО».

Важливо ! Ідентифікацію обов’язково потрібно проходити двічі: перед початком та після завершення заходу. 

 

  •    Проходження тестування

Після завершення заходу, Центр акредитації ВША НААУ надішле Вам на електронну пошту тестові завдання. Тестові завдання розроблені на підставі презентацій спікерів, які виступатимуть на тренінгу. Кількість спроб проходження тестових завдань необмежена.

 

  • Нарахування залікових балів 

Нарахування балів здійснюватиметься Центром акредитації ВША НААУ у разі: якщо Ви пройдете ідентифікацію у встановленому вище порядку (див. пункт I) та успішно виконаєте тестові завдання. Інформація про нарахування залікових балів буде надіслана Вам на електронну пошту Центром акредитації ВША НААУ протягом тижня з моменту успішного завершення їх виконання.